Pre Loader

Διοργάνωση εκδήλωσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης (πρώην ITQI), με θέμα “Ενισχύστε την παρουσία σας στις Διεθνείς και Τοπικές Αγορές με ένα Πιστοποιητικό Γεύσης”.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Aquilla Atlantis στις 13 Νοεμβρίου του 2019. Ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Γεύσης κ. Γιώργος Παπαντωνόπουλος παρουσίασε τα πλεονεκτήματα και τις πρακτικές εφαρμογές του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης Superior Taste Award καθώς και την καλή πρότερη εμπειρία από Έλληνες και ξένους παραγωγούς.  Ο Σεφ Μάνος Μακρυγιαννάκης, Μέλος Επιτροπής Σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Philema στις Βρυξέλλες μοιράστηκε με το κοινό τα μυστικά της αξιολόγησης τροφίμων ενώ η Στέλλα Διομανταράκη, Μέλος Επιτροπής Σομελιέ και Head Sommelier του εστιατορίου Serenissima στα Χανιά παρουσίασε τη διαδικασία αξιολόγησης ποτών.

 

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης υποστήριξε η Σύμβουλος Marketing Εβελίνα Μπάκιντα της Office Louka Petraki 1, η οποία πάντα ψάχνει εργαλεία που θα βοηθήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα αλλά και την παρουσία στους στην Ελληνική αγορά.

 

Στις 2 Ιουνίου 2020 αξιολογήθηκαν στις Βρυξέλλες τα προϊόντα, τρόφιμα και ποτά, που υποβλήθηκαν για την πιστοποίηση Superior Taste Award. Συνολικά πιστοποιήθηκαν 1510 προϊόντα ανάμεσα στα οποία τα προϊόντα των επιχειρήσεων: ΕΤΑΝΑΠ Νερά Κρήτης, Α.Σ. Ανατολή, Κυριακάκη Αντ. ΑΕΒΕ και Αφοί Βαράκλα – ΠΡΟΜΕΚ.

 

 

 

Προτιμήσεις